SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 2 Haziran 2010 Çarşamba

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 2 Haziran 2010 Çarşamba

09:00 SMALLVILLE Dizi
Jonathan senato adaylığından çekilmesi için bilinmedik bir kaynak tarafından ölümle tehdit edilmektedir. Bunun ardından babasını kan içinde fena halde dövülmüş bir şekilde bulan Clark, Jonathan’a kimin saldırdığını bulmaya kararlıdır.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam
Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 MERLIN Dizi Büyücü Merlin’in sihirli dünyası e2’de...
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 ELLEN SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 SMALLVILLE Dizi Jonathan senato adaylığından çekilmesi için bilinmedik bir kaynak tarafından ölümle tehdit edilmektedir. Bunun ardından babasını kan içinde fena halde dövülmüş bir şekilde bulan Clark, Jonathan’a kimin saldırdığını bulmaya kararlıdır.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
20:00 HOW I MET YOUR MOTHER Dizi 2029 yılında Ted Mosby, kızı ve oğluna anneleriyle tanışmalarını anlatmaktadır.
21:00 CHUCK Dizi Acemi Ajanın maceraları devam ediyor.
22:15 THE CLOSER Dizi Dedektif Sanchez’in kardeşi vurulduktan sonra, cinayet masası dedektifleri katili yakalayana kadar huzur bulamaz. Aşırı hevesli bir dedektif ve bölümden bilgi sızması, soruşturmayı tehlikeye atar.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
00:00 THE TUDORS Dizi Kardinal Wolsey’nin düşüşü oldukça hızlı gerçekleşir. Görevi ve otoritesi elinden alınan Wolsey, saraydan sürülür ve sevgili Kral’ından çok uzaklara gönderilir. Onun yerini beklenmedik bir biçimde Wolsey’den çok farklı bir kişilik yapısına sahip olan Sir Thomas More alacaktır.
01:00 THE CLOSER Dizi Dedektif Sanchez’in kardeşi vurulduktan sonra, cinayet masası dedektifleri katili yakalayana kadar huzur bulamaz. Aşırı hevesli bir dedektif ve bölümden bilgi sızması, soruşturmayı tehlikeye atar.
02:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Film Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
03:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...

0 yorum:

Yorum Gönder