SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm izle - 30 Mayis 2010 izle

Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm izle - 30 Mayis 2010 izle 30 MAYIS IZLE, ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR, ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 63.BÖLÜM CANLI IZLE, ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 63.BÖLÜM HD IZLE, ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 63.BÖLÜM IZLE
Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm canlı izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm hd izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 30 mayıs izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 63.Bölüm full izle, hd kalitesinde izle, divx izle, online izle, Bkm Mutfak 63.bölüm izle, Bkm Mutfak 63.bölüm hd izle, Bkm Mutfak 30 mayıs izle, Bkm Mutfak 63.bölüm full izle, bedava izle
SURVIVOR MACERASI!

Kadın şoförlerin trafikteki çileleri, BKM Mutfak ekibine skeç mevzusu oldu! Bu hafta trafikte tacize uğrayan iki kadının çilesi, sahneye taşınıyor.
Eros, aşkı buluyor ve evlenmeye karar veriyor. Ama elbette kız arkadaşın babayla tanışması gerek ve Eros’un babası Zeus pek kolay bir baba değil!
Maçın 85. dakikasına kadar 3 hakem değiştirilen maçta, 3. hakemin son dakikalarda taraftarlar tarafından sakatlanması ile 4. hakem devreye girecek. Fakat o da ne 4. hakem bir kadın oluyor.
Yeni sevgilisini evine davet eden genç kızın, eski sevgilisinin hediyesi olan papağan her şeyi altüst ediyor.
Ve, adada 3 kız, 3 erkek kalarak zorlu mücadelelerle hayatta kalma mücadelelerine devam eden yarışmacıları Survivor’da ilginç ödüller bekliyor.






0 yorum:

Yorum Gönder