SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

Arka Sokaklar 164. Bölüm Fragmanı online izle

Arka Sokaklar 164. Bölüm Fragmanı

Suç şebekesine baskın

Ekip, genç kızları bir evde toplayarak bebek ticareti yapan bir şebekeye karşı baskın düzenliyor. Aykut Önder adlı şahsın başında bulunduğu şebeke, genç kızları bir evde toplayarak bebek ticareti yapmaktadır. Töre cinayetine kurban gitmek üzere olan Esma adlı genç kız da, babası ve abisi tarafından bu şebekeye satılacaktır. Evde kilitli tutulan Ceylan, doğum esnasında hayatını kaybedince yakın arkadaşı Fidan kurtulmanın yollarını aramaya başlar.

Cumaya Kalsa 8. Bölüm izle - seyret

Cumaya Kalsa 8. Bölüm izle
Cumaya Kalsa 8. Bölüm

Cumaya Kalsa 8. Bölüm – 7 Haziran Pazartesi

Evde mücevher krizi var.

Şebnem, yakından tanıdıkları bir adamın karısana pırlanta kolye hediye etmesine imreniyor ve ardından da evde mücevher krizi yaşanıyor. Cuma ve Şebnem’in yakından tanıdığı bir adam, karısına pırlanta kolye hediye etmiştir. Şebnem ve Çiğdem bu hediyeye imrenmektedir. Cuma, evli erkeklerin eşlerine böyle hediyeler almasını gereksiz bulmaktadır. “Evli bir adam karısına böyle bir hediye alıyorsa, onu aldatıyordur” der. Bütün itiraz ve bahanelere rağmen, artık Şebnem’e bir mücevher alması gerektiğini anlar. Şebnem’e küpe alır ama konu kapanmaz, tersine, böyle başlar.

Şebnem çocuklar için yeni bir bakıcı bulur. Cuma hiç tanımadığı bu kadına güvenmez, bu yüzden Şebnem’den gizlice bir kamerası alıp, mutfağa yerleştirir. Bu sayede Şebnem’in gizlice para biriktirdiğini öğrenir ve onun gizli yerinden azar azar para yürütmeye başlar. Şebnem ise paraları yeni bakıcının aldığını sanır ve bunu ispatlamak için o da bir kamerası alır ve bunu Cuma’dan gizler. Böylece paraları Cuma’nın yürüttüğünü görür ve ona bir oyun oynamaya karar verir.

Gönülçelen 15.Bölüm Fragman izle

Gönülçelen 15.Bölüm Fragmanı

Unutma Beni 465.Bölüm İzle

Unutma Beni 465.Bölüm de; Ali, İlkay ile ilgili bir ipucu bulabilmek için çabalamaktadır. Rauf ise Ali ve Çağla'nın ilişkisini Nazlı'ya ispat edebilmek için bir plan yapar.