SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

Hayalet Şehir türkçe film izle

Hayalet Şehir türkçe film izle

Bu filmi çok önceleri izlemiştim büyük keyif aldığımı hatırlıyorum. Adam diş doktoru ölüyor ve tekrar diriltiyorlar sonra hayaletleri görmeye başlıyor. tabi bu arada esas kızımızın nişanlısı ölüyor ve bizim diş doktoru da bu kıza asık oluyor ancak bizim doktorun insanlara karsı bir öz güvensizliği var bu yüzden agresif bir tip neyse bu kıza asık oluyor duygularını acmak ta sorun yaşıyor zaten hayaletlerle bası dertte oldugu için herkes ona deli gözüyle bakıyor ama dostumuzun yardımına kızın ölen nişanlısı yetişiyor. eğlenceli fantastik bir komedi filmi.
Komedi, Romantik,fantastik
Yönetmen ve Senarist:David Koepp

Ricky Gervais ,Greg Kinnear ,Jordan Carlos ,Dequina Moore ,Joseph Badalucco Jr. 


Arı Filmi Bee Movie ONLİNE olarak izle

Arı Filmi Bee Movie Film izle
Ben bu filmi ilk olarak izlediğimde aklıma albert eınstein in arılar hakkında ileri sürdüğü teori akllıma geldi eğer arıların nesli tükenecek olsa insan nesli de 4 saat içinde yok olurmuş. BEE Movie de tam olarak bu konuyu işemiş arıların bir çalışmaktan vaz geçmesi ve bunun üzerine dünyanın sürüklendiği kaos oramını eğlenceli bir şekilde anlatan harika bir animasyon filmi. Arı filmini izleyince sizde dünyamızın ne kadar hassas dengeler üzerine kurulu oldugunu anlıyacaksınız.
Bu arada basroldeki arının seslendirmesinide cem yılmaz yapıyor .

YAŞAMIN KIYISINDA İZLE BUNALTICI TÜRK FİLMİ



Fatih akının tüm filmlerinde gizliden gizliye hep bir heyecan bir gerilim olurdu ne yazıkki bu filmde o heyecanı bulamadım o tarzı yakalayamdım. Nurgül yeşilçayın muhteşem oyunculugu bile bu durgunluktan kurtaramamış bu filmi izleyip beğenen varsa tartışmak isterim bu filmi dram filmleri hakkında pek bi fikrim olmasada bu filmin eleştirilebileceğini düşünüyorum. İzlemek isteyen arkadaşlar yine de izlesin ama ben vakit kaybı şimdi içinizden harika bir film yaşamın kıyısında bu adminde ne diyor demeyin ama gerçek bana göre böyle filmde bir çok absürt ironik şey var buyrun online izleyin.
Oyuncular şöyle
Baki Davrak, Tuncel Kurtiz, Hanna Schygulla
Nurgül Yeşilçay, 
2007 yapımları arasında en vasatı olabilir ya da benım beklentılerım farklıdır kim bilir    










Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption Başyapıt İzle



Esaretin bedeli onca zaman var oldugundan habersiz yaşamışım ismini bu sene duydugum bu zamana kadar böyle bir film varsa ve ben yeni duyuyorsam gerçekten vasat bir yapımdır diyerek bir sure daha izlemeyi reddettiğim bir  film esaretin bedeli. Ama insanlarda yanılabilir bir gece titanic filmini izledikten sonra iyi gider düşüncesiyle izlemeye koyuldum . Filmde karısını öldürmek sucu yüzünden hapse giren bir adamın hikayesi vardı. sonra bu adam o kadar sinsice bir plan yapıyor ki herkes şok oluyor. Ama ögrendiğim bir şey varsa asla iki duygusal filmi ard arda izlemeyin.
Filmdeki oyuncular şöyle
Tim Robbins, Clancy Brown, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Gil Bellows, Brian Delate, Mark Rolston, James Whitmore, Scott Mann, Frank Medrano, Ned Bellamy, David Proval, 
birde Bu müthiş filmin senaryosunu Stephen kıng yazmıs.

Organize İşler filmini Online izle

Organize İşler film izle
Ben bu filmi ilk izlediğimde bana yaşattıgı o duyguların yerını hangi film doldurur bilmem.Çok samimi sıcacık bir aile filmi.  İstanbulda yaşanan hırsızlık, yolsuzluk, dolandırıcılık olaylarına mizahi bi dille yaklaşan filmde bir tarafta kötü mafya babası rolunde cem yılmaz, diğer tarafta mazlum dolandırıcı rolunde yılmaz erdoğan ve sempatik güzel Özgü Namalda başarılı oyunculuguyla eşlik ediyor. Tavsiye  ettiğim bir türk filmi.

Yapım:2005 Türkiye
Tür:Komedi
Yönetmen ve Senarist:Yılmaz Erdoğan
Süre:1 saat 46 dakika.
Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Özgü Namal, Sarp Apak, Tolga Çevik

O Kadın filmini Online izle

O Kadın film izle
Başarılı moda tasarımcısı bir kadın ve onunla evlenmek üzere olan bir adam. Bu beraberliğin arasına dalan bir müzisyen bu üçlü arasında oluşan ilşkiler yumagının varacagı son nokta ne olacak.
benımde merak ettiğim güzel ve duygusal  bir korhan bozkurt filmi. Filmdeki sezen aksu şarkıları insanı kendinden geçirmeye yetiyor tam bir ustalar geçidi olmuş kaçmaz bu online film tavsiyedir.
imdb rating:5.7/10
Yapım:2007 ,Türkiye
Tür:Dram ,Romantik
Yönetmen ve Senaryo:Korhan Bozkurt
Başrollerdeki Oyuncular:Selin Demiratar ,Şebnem Dönmez ,Burak Hakkı ,Tardu Flordun ve Erol Günaydın.


Uzak İhtimal Filmini online izle

Uzak İhtimal film izle
Rahibe olmak için bir müezinle tanışan kız sonrasında bu ikisi arasında başlayan aykırı bir aşk hikayesi. Filmdeki dram zaman zaman sizleri hüzünendirecek.Sadece dram değil agırlıklı olarak ta Komedi  barındıran bu film konu bakımından oldukça özgün bir festival filmi . Filmde istanbulun tarihi güzelikleri de gözler önünde Mutlaka izleyin .
imdb:7.9/10
Yapım:2008 Türkiye
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Mahmut Fazıl Coşkun
Süre:1 saat 30 dakika.
Vizyon Tarihi:09 Ekim 2009
Oyuncular:Görkem Yeltan, Nadir Sarıbacak, Murat Ergün, Ersan Uysal, Ersan ünsa





Arızalı Çiftler film izle

Arızalı Çiftler film izle
Bir ada 4 aile 8 arkadaş çılgın bir tatil gülmekten yıkılacak zaman zaman hüzünlendirecek muthiş bir aile filmi bu komedi filmleri arasında bir saheser olmaya aday kesinlikle izleyin
imdb notu:5.6/10
Yapım:2009 ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Peter Billingsley
Süre:1 saat 53 dakika.

Vince Vaughn ,Jason Bateman ,Faizon Love ,Jon Favreau ,Malin Akerman ,Kristen Bell.

Hellboy 2 Altın Ordu Türkçe Dublaj Online izle

Hellboy 2 Altın Ordu film izleimdb rating:7.4/10
selma blair oynuyor daha ne olsun. Helboy Bu sefer de kötü güçler tarafından yeniden dünyaya dönen altın ordu ile mücadele ediyor.Bu müthiş fantastik macera filmini kacırmayın diyorum mükemmel. Hellboyfilminionline olarak izlemenin tadına varın.
Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Fantastik, Macera
Yönetmen ve Senarist:Guillermo del Toro