SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

39. Dosya Case 39 filmini online izle,

39. Dosya Case 39 film izle
Filmi gordugumde ilk aklına gelen şey the omen filmindeki damien oldu. Emily adında devlet aile koruma biriminde calışan bir kadın lilith isimli bir kızın koruyucu aileliğini üstlenince gerilim ve korku dolu dakikalar başlıyor küçük kız gizeminde büyük ve korkunç bir saklıyor. hepsini anlatmayım tadı kacar sonra filmin gerilim korku filmi sevenler için biçilmez kaftan sakın kacırmayın. kesinlikle bu online film kaçmaz.
filmin oyuncuları şöyle
Renée Zellweger ,Jodelle Ferland ,Ian McShane ,Kerry O’Malley ,Callum Keith Rennie ,Bradley Cooper.
kanadalılar da iyi filmler yaparmıs meğer.

Savaş Günahları film online izle

Savaş Günahları film izle
İnsanlaran ağladığı çok az film vardır. bu filmde onlardan biri savaş ortasında kalmış insanlar ve askerleri kan ve kül kokuları içerisinde yeşeren bir aşk ve müthiş bir dram izlerken yüreğiniz sızlayacak müzikleri ile kendinize hakim olmakta zorlanacaksınız. Az bulunur savaş filmlerinden. Yanlız müslümanlara yaptıgı haksız kötülemeler benim hiç hoşuma gitmedi.
Dram, Savaş
Dennis Quaid, Stellan Skarsgard, Nastassja Kinski
izlediğinizde bana hac vereceksiniz.

Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi filmini Online izle

Karanlıklar Ülkesi: Lycan'ların Yükselişi film izle
Bana göre vasat bir filmle baslayan ardından gelen serirlerle de gölümde hatrı sayılır bir yer edinen karanlıklar ülkesi serisi  bu son filminde vampirlerle kurt adam savaşlarının en başına dönüyor ve  kurt adamların vampirlerin köleliğinden kurtulama savaşını irdeliyor son derece müthiş görsel efektlerle dolu aksiyon ve fantastik dünyaların buluştu harika bir fantastik sinema filmi kesinlikle izleyin diyerek tavsiye veriyorum.
Michael Sheen ,Bill Nighy ,Rhona Mitra
Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera, Savaş
1saat 32 dakika

Van Diemen’s Land filmini Online izle

Van Diemen's Land film izle
Eğer ölmemek ve hayatta kalmak için bir insanı yemek zorunda kalsaydınız ne yapardınız. Senaryousu iti bariyle bir adada mahsur kalan köle sınıfına ait 7 kişinin hiç bir yemek bulamamalarına karşılık bir birlerini yemek olarak görmesiyle baslayan ve hayatta kalma mücadelerlerin mide bulandırıcı sahneler ve muthiş bir gerilimle süzlediği bir korku filmi.
Oscar Redding ,Arthur Angel ,Paul Ashcroft ,Mark Leonard Winter ,Torquil Neilson.
Gerilim

Kırılgan Fragile Korku filmi izle

Kırılgan Fragile film izle
Müthiş bir korku filmi ile karşınızdayız  bu filmi izlemek isteyenlerin sağlam bir bünyeye ihtiyacı var zira içerdiği gerilim ve korkuya her yüreğin dayanacağını sanmam. Bir hastanede meydana gelen garip olaylardan dolayı hastanenin boşaltılması sırasında çıkan hukuki problem nedeniyle boşaltma durduruluyor. Hastalar bu ıssız yerde görülemeyn bir hayalet le başbaşa kalıyor. Rec filminin yönetmeninden  harika bir korku filmi daha.
Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Gerilim, Korku

Destere filmini Online izle

Destere film izle
İşte türk sinemamıza kazandırılmış güzel bir devşirme komedi Bu bildiğiniz testere filminin komedisi olarak çekılmış. H harfini söyleyemeyen bir adam var sonra bu adamın değişik  yöntemlerle  adam öldürmeye calışan bir seri katil oluyor bir birinden komik sahneler de ardı ardına geliyor filmde avrupa yakasıyla parlayan gaffur karakterini oynuyan peker acıkalın basrolde e daha ne olsun bu komedi filmi kaçmaz

Peker Açıkalın, Erol Günaydın, Tuna Orhan, Önder Açıkbaş, Ali Çatalbaş.
Komedi, Suç