SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 23 Mayıs 2010 Pazar

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 23 Mayıs 2010 Pazar

06:30 KANAL 7’DE SABAH
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor. Asr-ı Saadet döneminden hikayelerin anlatıldığı programda, sahabelerin hayatları da inceleniyor. Ahlaki, manevi, kültürel değerlerin gündelik yaşamda uygulama biçimlerini, pratik hayattan örneklerle anlatarak; kaybolmaya yüz tutmuş değerleri Necmettin Nursaçan’ın anlatımıyla tekrar hatırlanacak. Gündelik hayatımızda unuttuklarımıza dair her şey Necmettin Nursaçan’ın sunduğu Asr-ı Saadet’ten Tablolar’da.
09:00 TÜRK FİLMİ “AH GARDAŞIM”
Sekiz ayı beyaz, üç ayı ayaz, bir ayı yaz… Kadir İnanır’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan film, Kars’ın amansız kışıyla meşhur Sarıkamış ilçesinde geçen oldukça duygusal bir öyküyü ele alıyor… Fabrikası, bacası olmayan vahşi bir doğanın ilkel koşullarına karşı savaş veren Sarıkamış’daki orman köylülerinin gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı filmde bir orman köyünde yaşayan iki kardeşin dram yüklü öyküsü anlatılıyor. Film aynı zamanda Levent İnanır’a 5. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde (1993) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandırmıştır.
Yönetmen: Kadir İnanır Senaryo: Ahmet Soner Müzik: Selmi Andak Görüntü Yönetmeni: Ümit Ardabak Oyuncular: Kadir İnanır, Gıyas İnanç, Levent İnanır, Giro Binali, Yıldırım Gencer, Nilgün Ersoy, Ece Uslu, Baki Tamer, Ayla Arslancan, Yaman Tarcan Yapım: Özka Film, Par Film/1991 Tür: Dram
10:45 BAŞKENT KULİSİ
12:15 7.GÜN
Ekonomi, sanat, siyaset ve kültür dünyamızdan temsilciler her Pazar saat 12:15’te Seyfullah Türksoy’un yönetiminde hazırlanan 7. GÜN’de izleyiciyle buluşuyor.
7. Gün, Anadolu’dan Orta Asya’ya, Balkanlardan Kafkaslara kadar dünyanın farklı coğrafyalarından ilginç haberleri; Türkiye’de ve çeşitli ülkelerde gerçekleşen Türk yatırımları; Ülkemizi 5 kıtada temsil eden başarılı işadamlarını ekrana getiriyor. Sektörlerdeki ve teknolojilerdeki son yenilikler 7. GÜN farkıyla ekrana geliyor.
Deneyimli Gazeteci Seyfullah Türksoy’un yönetiminde ekrana gelen 7. GÜN her Pazar saat 12: 15’te Kanal 7 ekranında… 7. GÜN’de buluşalım…
13.30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
EN LEZİZ YEMEKLER BU MUTFAKTA
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.

18:00 TÜRK FİLMİ “BOŞ BEŞİK”
Kanal 7’de, bir Yörük kızının hazin öyküsü ekrana geliyor; BOŞ BEŞİK...
Ağa kızı Fatma, Anadolu göçerlerinden bir obanın beyi olan Ali ile evlenir. Ancak birbirine büyük bir sevgiyle bağlanan çift mutluluklarını perçinleyecek çocuğa sahip olamazlar. Ali çevresinden gelen bütün telkinlere rağmen karısından ayrılmamakta, çocuksuzluğu sorun etmemektedir. Yıllarca çocuk özlemi çeken genç çift, uzun yıllar sonra bir bebek sahibi olur. Ancak bu mutluluğu doyasıya yaşayamazlar. Kader acımasız yüzünü bir göç sırasında gösterecektir.
Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Fatma Girik, Tugay Toksöz, Sevda Nur Yapım :1969-Türkiye Tür: Dram
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 DİZİ “HZ. YUSUF” (T)
22:50 DİZİ “ACI HAYAT”
Osman Sınav’ın yapımcılığını ve genel yönetmenliğini yaptığı “Acı Hayat” dizisinin yönetmenliğini Abdülkadir Ceylan Ede, senaryosunu Aybers Bora Kahyaoğlu, Tangül Sınav, İsa Yıldız, Arzu Birol ve Cengiz Dinçer’in üstlenirken, dizinin başrolleri Kenan İmirz
alıoğlu, Selin Demiratar, Oğuz Galeli ve Ebru Kocaağa paylaşıyor. Türk melodramlarının mihenk taşı Acı Hayat, sadece basit bir aşk hikayesi değil, aşklarını, sosyal çatışmaların arasında yaşamak zorunda kalan, hatta aşklarını buna kurban veren insanların, yürek burkucu hikayesidir. İstanbul’un varoş mahallelerinden birinde yaşamakta olan, kaynakçı Mehmet ve manikürcü Nermin birbirlerini ölesiye seven iki gençtir. Evlenip yuva kurmak istedikleri halde parasızlık yüzünden sürekli zorluk yaşarlar. Belkıs, ihtişamlı malikanesinde; kocası Sefa, kızı Filiz ve ünlü bir playboy olan oğlu Ender’le yaşamaktadır. Ender, kız kardeşi Filiz’le aşk üzerine girdiği küçük bir münakaşanın ardından, bir iddia kazanmak uğruna eve maniküre gelen Nermin’i gözüne kestirir. Bu olay umutsuz bir aşkı taşımaya çalışan Nermin’in kaderini değiştirir. Ender, başta zararsız görünen, ancak sonrasında Nermin’in hayatını cehenneme çevirecek taktiklerle, genç kızın hayatına bir daha çıkmamak üzere girmeyi başarır.
Künye: Yapımcı, Genel Yönetmen: Osman Sınav Yönetmen: Abdülkadir Ceylan Ede, Senaryo: Aybers Bora Kahyaoğlu, Tangül Sınav, İsa Yıldız, Arzu Birol, Cengiz Dinçer Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Oğuz Galeli ve Ebru Kocaağa Yapım: 2005/ Tür: Dram
01:00 HABER MARATONU

0 yorum:

Yorum Gönder