SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 23 Mayıs 2010 Pazar

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 23 Mayıs 2010 Pazar

08:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Televizyonun en mütevazı yıldızlarından Rachael Ray, muhteşem yemeklerinden birini hazırlarken günlük sorunlara basit çözümler üretiyor.
10:00 MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
12:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Ünlülerle röportajlar, son günlerin en konuşulan müzisyenleri, sıradışı yetenekler, ve bunların yanı sıra izleyicilerin de katılabildiği eğlenceli oyunların hepsi bu programda...
14:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence İki bölüm peş peşe... Ekranın en karizmatik Komedyeni Jay Leno, The Tonight Show ile karşınızda...
16:00 SMALLVILLE Dizi İki Bölüm Peş Peşe...
18:00 CHUCK Dizi İki Bölüm peş peşe...

20:00 THE SIMPSONS Çizgi- Dizi Simpsons ailesinin maceraları devam ediyor.
21:00 DR. WHO Dizi e2 ekranlarında yepyeni bir macera. İzlenme rekorları kıran, dünyanın dörtbir yanında büyük hayran kitleleri edinen BBC imzalı kült yapım Doctor Who, üç bölüm peş peşe e2 izleyicileriyle buluşuyor.
00:00 BORED TO DEATH Dizi Seksi eski karısı Priscilla ve onun yeni kibirli kocası, yayıncılık dünyasının ileri gelen ismi Richard Antrem (Oliver Platt) ile karşılaşan George şaşkına döner.
01:00 THE PACIFIC Dizi 5. Bölüm. Savaş tahvillerinin satışına yardım etmek için ülkeyi dolaşan Basilone’un ününü duymayan kalmamıştır. 1. Deniz Piyade Tümeni’nin 5. Alayı’na tayin olan Sledge, Pavuvu’da Phillips’le tekrar bir araya gelir.
02:00 FAMILY GUY Dizi Çizgi- dizi Family Guy e2’de...
03:00 DR. WHO Dizi e2 ekranlarında yepyeni bir macera. İzlenme rekorları kıran, dünyanın dörtbir yanında büyük hayran kitleleri edinen BBC imzalı kült yapım Doctor Who, üç bölüm peş peşe e2 izleyicileriyle buluşuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder