SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 22 Mayıs 2010

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 22 Mayıs 2010

06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor.
08:40 TV FİLMİ (T )
10:15 TÜRK FİLMİ “BİR ARAYA GELEMEYİZ”
Başrollerini Orhan Gencebay ve Hülya Koçyiğit’in paylaştığı mutsuz bir aşk öyküsünü anlatan ve Orhan Gencebay’ın ölümsüz şarkılarıyla süslenmiş duygusal bir film Kanal 7’de. Çok yetenekli bir bestekar ve müzisyen olan Orhan Gencebay, bulunduğu hapishaneden yaptığı besteleri çok sevdiği bir şarkıcı kadına göndermektedir...
Yönetmen: Orhan Aksoy, Senaryo: Suphi Tekniker, Orhan Aksoy, Görüntü Yönetmeni: Çetin Tunca, Yapımcı: Selim Soydan, Oyuncular: Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Aysun Güven, Bora Ayanoğlu, Yıldırım Gencer, Hikmet Taşdemir, Ayşen Gruda, Hakkı Kıvanç, Yapım: Gülşah Film, 1975
12:15 YAŞAYAN EKONOMİ
Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.
Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.
İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.
13:30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.
18:00 TÜRK FİLMİ “KARA GÖZLÜM”
Genç bir müzisyenle, şöhreti yakalayan bir balıkçı kızının aşk öyküsü...
Bir tesadüf sonucu gazinocular kralı tarafından keşfedilen balıkçı kızı Azize’ye şöhret kapıları açılır. Aynı gazinoda çalışan Kenan müzikten para kazanamadığı için garsonluk yapmaktadır. Azize’nin şöhretinden korkan Kenan ona olan aşkını anlatmaya cesaret edemez. Kimliğini gizleyerek aşkını notalara döktüğü şarkılar Azize’yi büyük bir yıldız yapar. Ancak genç kızın her geçen gün artan şöhreti Kenan’ı ve eski dostlarını ondan uzaklaştırır. Balıkçıların gözbebeği, çevresinin neşe kaynağı Azize artık parıltılı ama sevgiden uzak bir dünyanın yıldızıdır.
Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kadir İnanır, Türkan Şoray, Ali Şen, Aziz Basma, Müjdat Gezen Yapım: 1970-Türkiye Tür: Romantik-komedi
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 MAHMUT TUNCER SHOW
Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor. Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.
00:10 TÜRK FİLMİ “ATEŞ PARÇASI”
Türkan Şoray ve Kartal Tibet’i bir araya getiren sımsıcak bir duygusal-komedi..
Bir çadır tiyatrosunun gülü olan Azize yoksul, sıradan yaşamında küçük mutluluklar ve içten sevgilerle yetinmektedir. Mert, altın kalpli, güler yüzlü, düşük çeneli bir kızdır. Tiyatroda şarkı söyleyip soytarılık yaparak müşterileri eğlendirmektedir. Niyet tavşanının çektiği faldan yakında hayatının erkeğiyle tanışacağını öğrenir. Ve kısmeti yağmurlu bir gecede karşısına çıkar. Sosyetenin hızlı çapkınlarından Tarık genç kızı mecburen arabasına alınca hayatları tahmin edemeyecekleri ölçüde değişecektir. Tarık hayatını allak bullak eden baş belasından bir türlü yakasını kurtaramaz. Azize ise ansızın hayatına giren bu fal prensine gönlünü çoktan kaptırmıştır. Ancak Tarık nişanlıdır ve Azize ile arasında kapanmayacak farklar vardır.
Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Türkan Şoray, Kartal Tibet, Nevin Nuray, Sevim Emre, Hulusi Kentmen, Necdet Yakın, Nubar Terziyan, Sedef Ecer Yapım yılı: 1971-TürkiyeTür: Romantik-Komedi
01:20 HABER MARATONU

0 yorum:

Yorum Gönder