SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 22 Mayıs 2010

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 22 Mayıs 2010


08:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
10:00 MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
12:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Ünlülerle röportajlar, son günlerin en konuşulan müzisyenleri, sıradışı yetenekler, ve bunların yanı sıra izleyicilerin de katılabildiği eğlenceli oyunların hepsi bu programda...
14:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence İki bölüm peş peşe... Ekranın en karizmatik Komedyeni Jay Leno, The Tonight Show ile karşınızda...
16:00 MERLIN Dizi Büyücü Merlin’in maceraları iki bölüm peş peşe e2’de...
18:00 CHUCK Dizi İki Bölüm peş peşe...
20:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon 7. Bölüm. Jools Holland’ın konukları Maxwell, Wild Beast, Diana Krall, Stereophonics.
21:00 BORED TO DEATH Dizi Seksi eski karısı Priscilla ve onun yeni kibirli kocası, yayıncılık dünyasının ileri gelen ismi Richard Antrem (Oliver Platt) ile karşılaşan George şaşkına döner.
22:00 DEXTER Dizi Ekranın en sevilen seri katili Dexter 4. Sezon bölümleri ile e2’de...
23:00 THE CLOSER Dizi Provenza ve Flynn kiralık katil kılığına girerek, bir cinayet teşebbüsü soruşturmasında kanıt bulmak için birlikte çalışırlar.
24:00 THE PACIFIC Dizi 5. Bölüm. Savaş tahvillerinin satışına yardım etmek için ülkeyi dolaşan Basilone’un ününü duymayan kalmamıştır. 1. Deniz Piyade Tümeni’nin 5. Alayı’na tayin olan Sledge, Pavuvu’da Phillips’le tekrar bir araya gelir.
01:00 THE SARAH SILVERMAN PROGRAM Dizi Komedi fırtınası The Sarah Silverman Program e2’de...
02:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon 7. Bölüm. Jools Holland’ın konukları Maxwell, Wild Beast, Diana Krall, Stereophonics.
03:00 THE TUDORS Dizi İki Bölüm peş peşe...

0 yorum:

Yorum Gönder