SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle 19 mayıs 2010 Çarşamba

E2 Yayın Akışı - E2 izle 19 mayıs 2010 Çarşamba

09:00 SMALLVILLE Dizi
Üniversite kaydını son dakikada yaptıran Lana kalacak yer bulabilmek için bir kardeşlik kulübüne üye olur. Ancak klüpteki kızların planı Lana’yı kendileri gibi bir vampire dönüştürerek onu Clark’ın üzerine salmaktır.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam
Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 MERLIN Dizi Büyücü Merlin’in sihirli dünyası e2’de...
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 ELLEN SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 SMALLVILLE Dizi Üniversite kaydını son dakikada yaptıran Lana kalacak yer bulabilmek için bir kardeşlik kulübüne üye olur. Ancak klüpteki kızların planı Lana’yı kendileri gibi bir vampire dönüştürerek onu Clark’ın üzerine salmaktır.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Yaşam Ellen ünlü konukları ile güne damgasını vurmaya devam ediyor!
20:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...
21:00 CHUCK Dizi Chuck kendisi gibi hükümet için çalışan ancak oldukça tehlikeli olan ajanla tanışınca, onu ele verip vermeme konusunda ne yapacağına karar veremez.
22:15 THE CLOSER Dizi Provenza ve Flynn kiralık katil kılığına girerek, bir cinayet teşebbüsü soruşturmasında kanıt bulmak için birlikte çalışırlar.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
00:00 THE TUDORS Dizi Yeni ve çok önemli bir müttefik saraya gelmiştir. Bu kişi Avrupa’nın en nüfuzlu ve güçlü adamı aynı zamanda da Henry’nin karısı Aragon’lu Katherine’in yeğeni 5.Charles’dan başkası değildir.
01:00 THE CLOSER Dizi Provenza ve Flynn kiralık katil kılığına girerek, bir cinayet teşebbüsü soruşturmasında kanıt bulmak için birlikte çalışırlar.
02:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Film Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
03:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...









http://aktueltr.blogspot.com/ izlemek için tıklayınız <<

0 yorum:

Yorum Gönder