SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 1 Haziran 2010 Salı

E2 Yayın Akışı - E2 izle, 1 Haziran 2010 Salı


09:00 MERLIN Dizi 2. Sezon 10. Bölüm. Dört ülkenin kralları barış görüşmeleri için Camelot’a gelirler. Kral Olaf kızı Vivian’ı da görüşmelere getirmiştir. Kral Alined’ın tek derdi savaştır ve yeniden savaş başlatabilmek için dalkavuğu Trickler, Arthur’a büyü yaparak Vivian’a delice aşık olmasını sağlar.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam
Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 SMALLVILLE Dizi
Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Süpermen efsanesi Smallville ile yeniden yaşatılıyor.
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 MERLIN Dizi 2. Sezon 10. Bölüm. Dört ülkenin kralları barış görüşmeleri için Camelot’a gelirler. Kral Olaf kızı Vivian’ı da görüşmelere getirmiştir. Kral Alined’ın tek derdi savaştır ve yeniden savaş başlatabilmek için dalkavuğu Trickler, Arthur’a büyü yaparak Vivian’a delice aşık olmasını sağlar.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Eğlence Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
20:00 HOW I MET YOUR MOTHER Dizi 2029 yılında Ted Mosby, kızı ve oğluna anneleriyle tanışmalarını anlatmaktadır.
21:00 CHUCK Dizi “Kesişme”yi ele geçirmek isteyen iki kişi vardır. Biri elektronik aletler satan dükkanın yanındaki Pita Palas’da çalışan güzeller güzeli bir düşman ajanı, diğeri de dükkanda gerçekleşen hırsızlığı araştıran ve bu olayla ilgili Chuck’ı göz altına almak isteyen bir polis dedektifi kılığındaki yakışıklı CIA ajanıdır.
22:15 DEXTER Dizi 4. Sezon 3. Bölüm. Birebir ilişkilerde başka biriymiş gibi davranmak zaten onun için oldukça zorken Dexter bir de kendini hareketli banliyö sosyal ilişkilerinin merkezinde bulur. Banliyöden bir kişi sorun yaratmaya başlayınca Dexter’ın mahallesinin sakinleri de daha dikkatli ve tedbirli olmaya başlar.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
00:00 THE TUDORS Dizi Papa Clement’in gönderdiği elçilerden oluşan özel konvoy Londra’ya varmıştır. Kral 8. Henry’nin Aragon’lu Catherine’le olan evliliğinin geçerliliği konusunda bir karara varmak için toplanacak olan mahkeme bu elçilerin gözetimi altında yapılacaktır.
01:00 DEXTER Dizi Ekranın en sevilen seri katili Dexter e2’de...
02:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Dizi Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
03:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...

0 yorum:

Yorum Gönder