SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 30 Mayıs 2010 Pazar

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 30 Mayıs 2010 Pazar

06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor.
08:40 TV FİLMİ (T )
10:15 TÜRK FİLMİ “GARİP KUŞ”
Genç bir ressamla intihar eden karısının dramatik öyküsü... Çaresiz bir anne yoksulluk yüzünden küçük oğluna bakamamakta, sokaklarda sefalet içinde yaşamaktadır. Yıllar önce güzel, delişmen bir genç kız olan Zeynep için hayat umut doludur. Yaşadığı çiftliğin sahibi Nazmi Avrupa’da geçirdiği yılların ardından çiftliğe dönüp ressamlık yapmaya başlar. Birbirlerine aşık olan iki genç mutlu bir gelecek hayalleri kurarken ayrılık kapıyı çalacak, yanlış anlama ve büyük ihanetler iki gencin de hayallerini karartacaktır
Yönetmen: Yücel Çakmaklı Oyuncular: Ediz Hun, Necla Nazır, Ahmet Mekin, Kuzey Vargın Yapım: 1974-Türkiye Tür: Melodram
12:15 YAŞAYAN EKONOMİ
Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.
Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.
İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.
13:30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.
18:00 TÜRK FİLMİ “HAKANLAR ÇARPIŞIYOR”
12.yüzyılın ortasında Türkistan’da bir göçer obasında bir bebek doğar. Avucundaki kan ileride büyük bir hakan olacağına işaret olan bebeğe Tekin adı verilir. Bu sırada Ötüken eteklerinde bir başka Türk obasında başka bir kahraman yetişmektedir. Ergenakon’dan çıkışın kutlandığı, ateş yakılan günde, Tolu Bey’in oğlu geleneklere göre ad alır: Olcayto... Tam bu sırada oba Çinlilerce basılır ve Tolu Bey öldürülür. Bir çoban tarafından bulunup yetiştirilen Olcayto büyük bir yiğit olur. Tek amacı babasını katillerini bulup öldürmek ve kızıl tuğu ele geçirmektir. Ancak Şeyh Malik’in oğlu prens Halit’e olan müthiş benzerliği onu yeni bir maceraya sürükleyecektir.
Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular : Cüneyt Arkın, Bahar Erdeniz, Aytekin Akkaya, Hüseyin Peyda, Turgut Özatay, Reha Yurdakul Yapım: 1977-Türkiye Tür: Epik-macera
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 MAHMUT TUNCER SHOW
Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor. Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.
00:10 TÜRK FİLMİ “KARA PEÇE”
Zeynel Ağa köylüleri haraca bağlayan, ezen, onların sırtından servetine servet katan acımasız bir adamdır. Kendisine karşı çıkan demirci Ahmet’e tuzak kuran ağa onun hırsızlık suçundan hapse attırır. Bu arada demircinin karısı bir kız çocuğu doğurup hayatını kaybetmiş, Zeynel Ağa’nın oğlu da kente zabit olmak için okumaya gitmiştir. Ağanın zulmü yıllar boyu devam eder. Artık civar köylerin tüm topraklarını ele geçirmiştir. Ancak başına geleceklerden habersizdir. Kendisine dağları mesken tutan usta bir silahşor, yenilmez bir dövüşçü, simsiyah giysileri içinde kara peçeli bir süvari onu ve adamlarına hak ettiği dersi verecektir. Herkes kara peçeli yiğidin kim olduğunu merak etmektedir. Yaman bir intikam savaşı başlamıştır.
Yönetmen: Memduh Ün Oyuncular: Fatma Girik, Tugay Toksöz, Cavidan Dora, Reha Yurdakul, Hayati Hamzaoğlu, Bilal İnci, Aynur Aydan Yapım: 1970-Türkiye Tür: Macera
01:20 HABER MARATONU

0 yorum:

Yorum Gönder