SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 26 Mayıs 2010 Çarşamba

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle, 26 Mayıs 2010 Çarşamba

06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7, sabah kuşağıyla da objektif ve kaliteli haberlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor... Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere aktarırken yeni bir güne ve gelişmelere de hazırlıyor. Hafta içi Tümer Doğru’nun sunduğu Kanal 7’de Sabah’ı haftasonları Banu Taviloğlu ekrana taşıyor.
08:10 TV FİLMİ ( T )
09:20 NUR ERTÜRK’LE HER SABAH
NUR ERTÜRK’LE HER SABAH SABAH PROGRAMLARINDA BİR KLASİK OLDU!
Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah birbirinden değerli konuklarla izleyenleri eğlendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor. Nur Ertürk sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pasını silerken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları ve toplumsal sorunlar hakkında izleyenleri bilgilendiriyor. Halkın Starları bölümünde ise yine sesine güvenenlere stüdyoda yapılan ses yarışmasında seslerini duyurma fırsatı doğacak. Eğlence devam ederken birbirinden lezzetli yemeklerin tarifleri izleyenlerle paylaşılıyor. Şarkılar, türküler ve mutlu yaşamın incelikleri Nur Ertürk’le Her Sabah’ta.
Her gün farklı konu ve konuklarla ekrana gelen Nur Ertürk’le Her Sabah hafta içi her gün 09: 20’de Kanal 7 ekranlarında.
12:30 KALP GÖZÜ (T)
14:00 İKBAL’LE ŞİFALI YEMEKLER
BEDEN VE RUHU GENÇLEŞTİREN SAĞLIKLI VE LEZZETLİ TARİFLER İKBAL’LE ŞİFALI YEMEKLER’DE
Şifalı tarifler, şifalı reçeteler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler; İkbal’le Şifalı Yemekler… Şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda. Uzman konukların stüdyoda ağırlanacağı İkbal’le Şifalı Yemekler’de her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini izleyenlerle paylaşıyor… Hanımlara müjde… Ekranlarda lezzetle sağlık bir programda buluşuyor. Beden ve ruhu gençleştiren formüllerle mutfakta tencereler kaynıyor, kepçeler doluyor… Doyurucu, lezzetli ve şifalı yemekler her gün uzman konukların katıldığı Şifalı Yemekler programında yapılıyor. Mevsiminde hangi sebze hangi usulde nasıl pişirilip, nasıl sunulur? Şifalı yemek yapmanın ve şifalı yemek yemenin püf noktaları, sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair her şey İkbal Gürpınar’ın sunumuyla Şifalı Yemekler’de. Şifalı Yemekler hafta içi her gün Kanal 7’de.
17:00 EBRU İLE PAYLAŞTIKÇA
HAYATIN İÇİNDEN GERÇEK YAŞAM ÖYKÜLERİ…
“Ebru İle Paylaştıkça’da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey yine canlı yayında izleyenlerle paylaşılıyor. Ebru Gediz sürprizlerle dolu programı ve birbirinden değerli konuklarıyla Ebru ile Paylaştıkça’da izleyenleriyle buluşuyor.
Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelen Ebru İle Paylaştıkça, hayata dair her şeyi izleyenlerle paylaşıyor. Sohbetlerin doyasıya yaşandığı programda şiirler, türküler okunuyor, yaşanmış ibret dolu öykülere yer veriliyor. Sanatçı konukların da ağırlandığı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk oluyor. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da. Şarkılar, türküler, şiirler ve yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da Kanal 7 ekranlarında.
20:00 KANAL 7 HABER SAATİ
Erhan Çelik’in sunduğu, usta gazeteci Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı Kanal 7 Haber Saati, gündemin en önemli olaylarını, son dakika gelişmelerini kısacası Türkiye ve dünya gündemini her akşam saat 20.00’de ekranlarınıza taşıyor. Kanal 7 Haber Merkezi dünyada ve Türkiye’de yaşanan tüm gelişmeleri, hızlı, dinamik, doğru ve ayrıntılı olarak ekrana getiriyor.
21:00 DİZİ “KURTLAR VADİSİ”
ANDY GARCIA VE SHARON STONE KURTLAR VADİSİ’NDE
Efsane dizi Kurtlar Vadisi soluk soluğa bir aksiyonun sürdüğü 96. bölümüyle Kanal 7’de. Havanın her daim puslu olduğu Kurtlar Vadisi’nde Devlet-Mafya ilişkileri irdelenirken modern bir ’Leyla - Mecnun’ aşkı da anlatılıyor. İzlenme rekorları kıran, hayranlarını ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi’nin bu akşam yayınlanacak 96. bölümünde, Polat Dünya Baronu Amon ve Lisa’nın karşısına çıkıyor…
Osman Sınav ve Raci Şaşmaz’ın yapımını gerçekleştirdiği Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu’nun yönettiği Pana Film’in iddialı yapımı Kurtlar Vadisi’nin konsept danışmanı Soner Yalçın. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem gibi usta oyuncuların rol aldığı dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar. Kurtlar Vadisi 96. bölümüyle bu akşam Kanal 7’de.
96. Bölüm Özeti: Özal öldü mü, öldürüldü mü?
Saddam’a Halepçe katliamının zehirli gazını kim sattı? 11 Eylül suikastçilerinin Türkiye bağlantısı ne? Ve Polat Alemdar Los Angeles’ta! Dünya Baronu Amon (Andy Garcia) ve Lisa’nın (Sharon Stone) karşısına çıkacak olan Polat’ın kalemi kırılacak mı? Kutlar Vadisi’nde büyük finale çok az kaldı!
22:50 TÜRK FİLMİ “YAKIŞIKLI”
Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim (Kemal Sunal) bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de evlenmelerine karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci tirajı komik olaylar beklemektedir...
Yönetmen: Orhan Aksoy, Senaryo: İlhan Engin, Orhan Aksoy, Müzik: Bora Ayanoğlu Görüntü Yönetmeni: Abdullah Gürek Oyuncular: Kemal Sunal, Ayşegül Uygurer, Tuncer Sevi, Muharrem Gürses, Güzin Özipek, Hüseyin Kutman, Renan Fosforoğlu, Ülkü Ülker, Mümtaz Öner Yapım: Osman F. Seden, Yıl: 1987 Tür: Komedi
01:20 HABER MARATONU

0 yorum:

Yorum Gönder