SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

E2 Yayın Akışı - E2 izle 25 Mayıs 2010

E2 Yayın Akışı - E2 izle 25 Mayıs 2010

09:00 MERLIN Dizi 2. Sezon 8. Bölüm. Sarayda düzenlenen Şövalyelik kutlamaları sırasında ortaya çıkan bir kılıç ustası arkasında ölü korumalar bırakarak Arthur’a meydan okur. Prens bu düello talebin kabul eder.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam
Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 SMALLVILLE Dizi
Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Süpermen efsanesi Smallville ile yeniden yaşatılıyor.
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 MERLIN Dizi 2. Sezon 8. Bölüm. Sarayda düzenlenen Şövalyelik kutlamaları sırasında ortaya çıkan bir kılıç ustası arkasında ölü korumalar bırakarak Arthur’a meydan okur. Prens bu düello talebin kabul eder.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Eğlence Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
20:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...
21:00 CHUCK Dizi Chuck sandiviççi Lou’yla çıkmaya başlamıştır ve herşey yolunda gidiyor gibi görünmektedir. Ancak bu durum Chuck’ın eski kız arkadaşının kıskançlığa girmesine sebep olur.
22:15 DEXTER Dizi 4. Sezon 2. Bölüm. Babalık görevinin yarattığı baskı Dexter’ın dünyasını altüst eder. Dexter, dikkatsizliği sonucunda karanlık tarafını tüm dünyaya ifşa edecek cinayetin en önemli kanıtlarını nereye sakladığını unutur.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
00:00 THE TUDORS Dizi Kral 8. Henry bir tutku ve dayanıklılık emsalidir. Yaptığı kişisel ve politik ittifaklar sonucu umduğunu elde edemese de yılmaya niyeti yoktur.
01:00 DEXTER Dizi Ekranın en sevilen seri katili Dexter e2’de...
02:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Dizi Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show’da...
03:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi..

0 yorum:

Yorum Gönder