SOHBET






Film ,Video Yüklendi. Play'e Tıklayıp izleyebilirsiniz

Kim Kiminle Nerede filmi bedava izle

Kim Kiminle Nerede film izle
Woody allende harika bir romantik komedi filmde her şey den bıkmıs usanmıs kendi teorilerine göre hatın anlamsız olduguna kanaat getirmiş bir fizik profösörü. Bir akşam evine döndüğünde genç bir kızla karşılaşır. Bu kızı önceleri umursamasa da aralarında geçen diyaloglar ıkısının sıkı bir dostluga doğru götürecektir. Benim izleyip beğendiğim sizlere de tavsiye ettiğim harika bir film.
Larry David ,Adam Brooks ,Lyle Kanouse ,Michael McKean
2009 ABD, Fransa

Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandıgı filmini bedava izle

Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandıgı film izle
Kahramanımız Jack sparrow Pardon Kaptan jack sparrow serinin 2. filminde baby jones un canavarı tarafından mideye indirilip öteki dünyaya gönderilmişti bu filmde ise Baby jones un canavarına sahip olmaya çalışan amiral karayip sularının vahşi korsanları ile mücadele edecektir ancak canavara sahip olmak için baby jones kalbin ihtiyacı vardır. Kalbin nerede olduğunu bulması için idama mahkum edilen  valinin kızı ve sevgilisi orlando bloom ile  jackın pususlasının peşine düşerler yanlız sorun canavar jackle birlikte pusulayıda yutmustur. Macera dolu süper bir fantastik aksiyon kesinlikle izleyin.

Hayalet Ryeong Filmini Bedava İzle

Hayalet Ryeong film izle
Güney Kore sinemasında son zamanlarda görmeye alıştığımız korku filmlerinden biri ama adamlarda işin hakkını veriyorlar zaten oldum olası uzak doğuluların rol yapma yeteneğini beğenmişimdir. Filmde Hafızasını kaybeden bir kızın geçmişi yavaş yavaş hatırlamaya başlaması üzerine öğrendiği korkunç gerçeklerin içine dalıyoruz ardın üç arkadaşının öldüğünü öğrenen kızın bu olaylarla kendisinin bir bağlantısı olup olmadığını araştırırken korkunç bir sırrın onu takip ettiğini fark ediyor.Müthiş bir korku filmi

Beyaz Melek Filmini Bedava İzle

Beyaz Melek Dvd kalitesinde film izle
Mahsun kırmızı gülün sinema sektörüne bir yönetmen ve sinema filmine girdiğinde herkes gibi bende cok şaşırmış acaba film nasıl olur diye önyargılı davranmıştım ama o herkesin önyargılarını kırmayı başarıp ortaya beyaz melek şaheserini çıkardı tüm eleştirmenlerden tam not almayı başaran filmi sitemizde bedava izleyebilirsiniz. Dram ve ara ara komedi tadında harika bir film.
Dram, Romantik
Mahsun Kırmızıgül ,Ali Sürmeli ,Erol Günaydın ,Sarp Apak ,Gazanfer Özcan ,Nejat Uygur